معرفی سیستم انبارش خودجریان:
در حال حاضر در صنایع تولید، توزیع و نگهداری کالا، از انواع تجهیزات مدرن و پیشرفته، جهت ارتقاء سطح کیفی و کمی کار بهره گرفته میشود. از جمله تجهیزات مورد استفاده در صنایع میتوان به انواع سيستمهای انبارش اشاره کرد که در مراحل مختلف از تولید و نگهداری تا توزیع مورد استفاده قرار میگیرد. سيستم انبارش خودجریان از قفسهبندیهایی است که امروزه، بهویژه در صنایع و انبارهای متراکم و مخصوص کالاهای دارای تاریخ مصرف، کاربرد بهینه دارد.
از موارد کاربرد سيستم انبارش خودجریان میتوان به انبارهای محصولات، انبارهای مواد اولیه صنایع غذایی، دارویی، شیمیایی و نیز سردخانهها اشاره کرد. همچنین این قفسهبندیها در انبارهای مجاور (بافرها) خط تولید صنایع نیز جهت جابهجایی مواد اولیه و اقلام مصرفی استفاده میشود.
این سیستم از صفحات رولر نقالهها در سیستم راک تشکیل شده است که بهصورت شیبدار نصب میشوند و بار به کمک نیروی ثقل از دهانه ورودی به سمت دهانه خروجی حرکت میکند و توسط سیستم ترمز در نوبت برداشت قرار میگیرد و در انبارها با نظام FIFO (اولین بار وارده- اولین بار خروجی)، کاربرد دارد. با استفاده از این سیستم، ضمن حداکثر استفاده از سطح و فضای انبار به دليل وجود فقط دو راهروي دسترسي به ورودي و خروجي تونل هاي بارگذاري سيستم، در بهرهگیری از نیروی انسانی و وسایل حمل و نقل نیز صرفهجویی قابل توجهی به عمل میآید.
این سيستم انبارش با توجه به ارتفاع سالن، امکان نصب و بارگذاری چندین طبقه را دارد. برای سفارش و خرید سیستم انبارش خودجریان جهت استفاده در صنایع و انبارها میتوانید از مشاوره كارشناسان خبره دژپاد بهره ببرید. با توجه به تنوع ابعاد این قفسه بندی ها و تنوع در تحمل بار، میتوان متناسب با نیاز، بهترین سيستم خودجریان را سفارش داد. مشخصات فیزیکی و رنگ سازه این سیستم مشابه سیستم انبارش پالت راک است.
کاربرد سیستم انبارش خودجریان:
- سردخانهها
- انبارهای محصول
- صنایع دارویی، غذایی و شیمیایی
- انبارهای کناری خط تولید و مونتاژ
ویژگی ها سیستم انبارش خودجریان:
- اتصالات پیچ ومهرهای اجزاء سیستم؛
- امکان دسترسی به کلیه اقلام ذخیرهشده با نظام FIFO (اولین بار وارده- اولین با قابل برداشت)؛
- صرفهجویی در فضا و افزایش تراکم بار با بهرهگیری از فقط دو راهروی ابتدا و انتهای تونلهای سیستم (بارگذاری و باربرداری)؛
- ایجاد ایمنی لازم برای انبارش بارهای واحد و بارهای ذخیرهشده؛
- ایجاد امکان مدیریت موجودیهای انبار با کارایی مناسب؛
- ایجاد امکان افزایش توان عملیاتی و بهرهوری در انبار
- کاهش نیروی انسانی، صرفهجویی در مصرف انرژی و کاهش هزینههای عملیاتی؛
- نصب مهندسیشده و قابل اطمینان؛
- تنوع ابعادی (عمق تونل- دهانه- ارتفاع)؛
- تنوع ظرفیت تحمل بار؛
- قابلیت استفاده از وسایل جابهجایی شاخکدار برای گذاشت/ برداشت بارهای واحد.